Der er fodbold i TV, og det passer rigtig godt til at spise snacks og dip, ik? Der gælder andre regler for måltider osv. når der er fodbold. En af dem er, at man godt må snacke den for vildt. Man kan selvfølgelig købe sig fattig i supermarkedet, men det er faktisk ikke det store arbejde at lave det selv. Det er også mere tilfredsstillende, og så smager det helt klart bedre. Her får du 4 gode snacks, der er lige til at nyde foran skærmen, samt tre forslag til dip:

Chili cheese tops

Chili cheese tops Laves helt fra bunden af, og de er (fandeme) gode. Problemet er lidt, at når man sidder og guffer dem, mens man ser fodbold, så opdager man ikke helt, hvor mange man spiser, og vupti så er man meget mæt. Men altså, lav dem selv og smag forskellen, det er vildt.

chili cheese tops

Nachos

Nachos Så behøver du ikke (rigtig) lave aftensmad efter kampen. Nachos med bjerge af ost smager supergodt og mætter ganske fint – hvis du liiiiige kan få dem, der ikke ser kampen(e), til lige at stege lidt kylling til er det helt perfekt. En nem opskrift som kræver meget lidt tid og en varm ovn. Velbekomme og Goooooooooooal

nachos

Rugbrødschips

Rugbrødschips Ok, det behøver jo ikke være hammerusundt, bare fordi der er fodbold, og det er OK at spise lidt mere usundt (man motionerer jo både øjne og stemmebånd). Det er salt, så en øl smager bedre, og det er lavet af rugbrød som faktisk mætter. Det er nemt, og kan fint laves i pausen.

rugbrødschips

Hvidløgsbrød

Hvidløgsbrød er bare herligt og perfekt som noget du kan gnaske på uden at tænke på andet end fodbold, og som samtidig smager virkelig godt. Den her opskrift kræver nærmest intet arbejde og det eneste svære er at huske at hive brødet ud af ovnen! Bare lav rigeligt – de bliver altid spist op!

Hvidløgsbrød

 

DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIP

Tørre snacks er jo meget fint. Men det bliver bedre med dip til, ik? (alt bliver bedre med dip) Her er nogle nemme, hurtige og gode.

Guacamole

Guacamole Man behøver ikke holde med Mexico for at holde af Guacomle.  Det er faktisk altid godt. Chips eller grønsagsstave og guacamole er bare fantastisk sammen, ik? Det kan selvfølgelig også bruges i stedet for smør i sandwichen. Og en af redaktørerne her på Hurtigmums kan finde på at spise det uden noget…

guacamole

Bagna cauda

Bagna cauda Her har du en en tynd, oliefyldt dip, der spises varm til f.eks. grøntsagsstænger men man kan også dyppe chips og brød i. Der er ansjonser i og det giver en særlig og god smag. Perfekt dip til sene aftenkampe og f.eks. hvidløgsbrød.

bagna cauda

Tzatziki

Tzatziki Bør man faktisk altid bikse sammen selv. Det er blevet virkelig nemt, nu hvor man kan købe græsk yoghurt i alle supermarkeder. Passer perfekt til stort set alle typer snacks og det er faktisk sundt! Så hvis du er på den helt sunde bølge kan du servere det med grøntsagsstave. Tzatziki er dejtligt frisk og eneste minus er den efterfølgende hvidløgsånde.

tzatziki

Er der oplagte fodboldsnacks som mangler? Så skriv meget gerne til os eller efterlad en kommentar. God fodboldkamp!

Denne artikel har tidligere været udgivet på HurtigMums.dk – og vi siger tak fordi vi må bruge den artikel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *