Dette indhold er sponsoreret.

“Vi skal ikke hjem, vi skal videre”. Det danske herrelandshold rider på en succesbølge, hvor Kasper Hjulmands tropper hidtil har gjort rent bord i VM-kvalifikationen op mod Qatar. Faktisk har Danmark været så suveræne, at vi var den blot tredje nation som kvalificerede os. Kun værtslandet og Qatar og vores tyske naboer var hurtigere end os. Nu er det så tid til at gøre sig til VM. Her er nogle gode råd til hvordan.

Klæd dig på som en Roligan

Danske fodboldfans blev i 1986 kendt som Roligans. En gruppe passionerede med samtidigt høflige fan, der altid gav sit landshold 100 % opbakning. Iført fodboldtrøjer, halstørklæder, båthorn og den ikoniske klaphat, gik vi danskere til den. Det skal vi naturligvis igen i Qatar, hvor vi skal vise de engelske og russiske hooligans, at det sagtens kan lade sig gøre at opføre sig pænt på tribunen. Er du interesseret i Danmarks fodboldtøj og det øvrige merchandise, er det noget du kan købe her. Så mål maven op, bestil din trøje med Damsinho, Kaptajn Kjær eller en af de andre helte fra EM-2020 på ryggen. Og lad os så vise Hjulmands tropper vores opbakning.

Gense de store stunder

Selvom vi er et lille land, har vi leveret store internationale resultater. Størst af alle er selvfølgeligt EM-triumfen på Nya Ullevi Stadion i 1992, hvor John “Faxe” Jensen for alvor ramte den i røven og sendte de tyske tropper hjem kapitulerede. Andre store kampe tæller sejren i King Fahd Cup-finalen over Argentina i 1995, hvor selveste Mister scorede et mål. Herudover kan nævnes VM i Mexico 1986, EM 2020, hvor Danmark spillede flere kampe på hjemmebane, samt andre legendariske kampe og præstationer mod lande som England, Brasilien, Portugal og Jugoslavien. Find VHS-maskinen frem og gense de gamle kampe, eller gå på Youtube hvor mange af højdepunkterne ligeledes er blevet foreviget. 

Fyld baren op

Selvom alkoholpolitikken i Qatar er noget mere konservativ end i Danmark, er det ikke ensbetydende med, at du ikke kan drikke igennem. Bold, pølser og bajer er bare en kombi til et 12-tolv. Det kan ikke benægtes. Er du en af dem der ikke finder din vej til Qatar, næste år til december, er det bare med at fylde baren op derhjemme, og inviterer gutterne forbi til et drøn af en VM-fest, for DANMARK SKAL ATTER TIL VM, OG DENNE GANG GÅR VI HELE VEJEN EFTER GULDET!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *