Corona virussen er i den grad over os, og den lukker stadig mere ned dag for dag. Et af de nyeste tiltag er, at en lang række legepladser er blevet afspærret og er blevet forbudt område. Smitten kan også sidde på overflader, og derfor kan legepladser hvor mange børn færdes naturligvis også en kilde til smittespredning, der kan være svær at styre. Mange familier har haft disse legepladser som et aflastningsrum, hvor man har kunne tage børnene med, og få brændt lidt krudt af i løbet af dagen. Denne mulighed er nu lukket ned mange steder, hvilket kan gøre det sværere at at lokke børnene med ud, hvis der ikke er noget de kan lege med.

Det er stadig vigtigt at komme udenfor

Selvom vi skal holde os på afstand af andre mennesker, og ikke omgås en hel masse, så er det stadig vigtigt at komme uden for få frisk luft. Der findes heldigvis masser af parker og haver, hvor man sagtens kan færdes rundt om i Danmark, uden at man står for tæt.

Nogle af de ting man kan tage med sig kan naturligvis være sine små fodboldmål til haven. Man kan få dem i udgaver, hvor de kan klappes sammen og nærmest ikke fylder eller vejer noget. Perfekte til en tur i haven, en park eller måske med en tur i sommerhus.

Generelt kan det være en god ide, at kigge efter ting der er lettere at transportere og tage med sig. Bliver der pludselig overfyldt i parken, er det bare at pakke sammen og finde et område der er lidt mindre befolket. Udover fodboldmål kunne det eksempelvis også være gamle klassikere som stangtennis, et kroket eller vikingespil eller lignenden. Ting der er lige til at have i bilen eller tasken, og som ikke kræver det store forberedelse.

Motion frisk luft fjerner “kuller”

Man kan godt nærmest få kuller af at skulle sidde indenfor hele dagen. Det gælder for vores børn, men det gælder os for os voksne. Det er med andre ord vigtigt at komme ud, bevæge sig lidt og få lidt frisk luft. Jo mere man gør dette, jo mere effektivt, kan man også arbejde.  Arbejdet kommer også til at gå meget lettere, hvis man ikke er tung i hovedet

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *